Seminarier och kurser hos DIK och våra samarbetspartner

DIK hjälper dig att fördjupa dig och bli ännu säkrare i din yrkesroll – eller att ta steget mot nästa. Håll utkik efter aktuella seminarier och kurser här. För att du inte ska missa sådant som passar dig särskilt bra får du ibland tips via e-post.

DIK ordnar regelbundet egna seminarier och fackliga utbildningar. Dessutom har vi samarbeten med ett antal organisationer, för att du ska få ett bredare urval. Hos våra samarbetspartner får du en generös DIK-rabatt – och ibland helt kostnadsfria utbildningar. Vi samarbetar bland annat med:

  • Sveriges Kommunikatörer
  • Teknologisk Institut
  • AkademikerKompetens

Aktuellt från DIK

Här ser du vad vi på DIK arrangerar just nu.

Leadership Friday – för dig som är chef eller ledare

Leadership Friday är en serie kostnadsfria frukostseminarier för dig som är chef och vill utvecklas som ledare. Det blir god frukost, samtal med författare, bokförlag och chefskollegor om senaste ledarskapslitteraturen samt möjlighet att köpa böcker till reducerat pris. Leadership Friday är ett samarbete mellan DIK och Naturvetarna Chef.

Aktuella datum under hösten:

  • 29 september, Stockholm
  • 13 oktober, Malmö
  • 24 november, Göteborg

Är du chef eller ledare och medlem i DIK?
Har du inte fått inbjudan till Leadership Friday via e-post? Hör av dig till medlemskap@dik.se

Trygghetsturné

Få hjälp med att komplettera lön och kollektivavtal för din ekonomiska trygghet i vardagen. DIK i samarbete med Akademikerförsäkring åker på Trygghetsturné och du är bjuden! Tillsammans med Annika Creutzer, privatekonomisk expert ger vi dig matnyttig information och svarar på dina frågor om lön, sparande, pension, försäkringar, socialförsäkringssystemet och mycket mer.

Aktuella datum under hösten:

  • 26 september, Göteborg

  • 2 oktober, Stockholm

  • 16 november, Sundsvall

Aktuellt från våra samarbetspartner

Här ser du aktuella erbjudanden från våra samarbetspartner.

Hur stärker du kulturens roll i det moderna samhället?

Teknologisk Institut sätter kulturen i centrum under två heldagar: Hur når vi ut med kulturen, och gör den tillgänglig för fler och större målgrupper? Hur kan kulturen påverka samhällets tillväxt och vilken betydelse har den för integration och gemenskap?

Datum: 16–17 maj 2017
Plats: Scandic Anglais, Stockholm DIK-rabatt: 20 procent på ordinarie pris. 
Läs mer och anmäl dig på Teknologisk Instituts webbplats.