Din väg till mer kunskap och erfarenhet

Att du har viljan och drivet att utvecklas i din yrkesroll är guld värt. Just att bli ännu bättre på det du redan gör är ett utmärkt sätt att gå framåt. Vi är med dig hela vägen.

1
2
3
4

Seminarier och kurser hos DIK och våra samarbetspartner

DIK hjälper dig att fördjupa dig och bli ännu säkrare i din yrkesroll – eller att ta steget mot nästa. Håll utkik efter aktuella seminarier och kurser här.

En anställning ska i första hand gälla tillsvidare. Ändå är det många som jobbar på tidsbegränsade anställningar. Vad är det som gäller?

Kollektivavtalen kompletterar

Kollektivavtalen är ryggraden i den svenska arbetsmarknaden. Genom dem kan många komplicerade frågor lösas på ett enkelt sätt. Vi berättar hur.

5 svar om bemanningsföretag

"I praktiken är det svårare att påverka sin lön och få möjlighet till kompetensutveckling i bemanningsbranschen."

”Alla vill förbättra något men ingen vill bli förändrad av andra”

Det finns många fallgropar i förändringsprocesser på arbetsplatser. De flesta når inte sina mål. Kommunikationskonsulten Andris Zvejnieks tipsar om du lyckas.

Alla chefer måste vara kommunikativa

Hur chefer kommunicerar kan vara skillnaden mellan framgång och fiasko. Det menar kommunikationsexperten Charlie Nordblom.

Så arbetar du strategiskt med kreativitet

Med rätt förutsättningar på arbetsplatsen går det att skapa den kreativitet som krävs för att överleva i det digitala landskapet. Vi tipsar om hur.

DIK:s karriärcoach tar dig vidare

Är du redo för nästa steg i karriären? DIK:s karriärcoach ger dig tipsen och verktygen för att gå vidare.