Din väg till en högre lön

Lön är inte bara pengar – det är ett kvitto på att du är värdefull i ditt yrke. Just därför är lönen så viktig. Vi hjälper dig att ta dig till nästa nivå.

1
2
3
4

Vi ger dig råd runt din lön

En bra lön är ett kvitto på att du är värdefull i ditt yrke. Vi hjälper dig att ta dig till nästa nivå.

I Sverige finns ingen lag som reglerar löner. Vad är det då som avgör vilken lön just du har? Vi reder ut vad lön faktiskt är och tipsar om vad du kan göra för att din lön ska bli högre.

Riktigt bra inkomstförsäkring

Ju mer du tjänar, desto tuffare kan omställningen bli om du blir arbetslös. På DIK tycker vi inte att det ekonomiska ska stå i vägen för din karriär.

Lönestatistik för yrken inom kommunikation och kultur

Vad är en marknadsmässig lön för ditt yrke? Vad tjänar andra? Varje år gör vi på DIK en löneenkät som ger dig svaren.

Lönefällor

Se upp för fällorna som kan påverka din lönutveckling negativt. Reducerad arbetstid resultatlön eller föräldraledighet är exempel på fallgropar att se upp med.

5 svar om vad lön är

I Sverige finns ingen lag som reglerar löner. Vad är det då som avgör vilken lön just du har? Vi reder ut vad lön faktiskt är.

Sacos räknesnurra hjälper barnfamiljen

Det är lätt att tro att den som tjänar mest förlorar på att vara hemma med barn rent ekonomiskt. Men Sacos räknesnurra avslöjar att det är fel.

Vi ger dig stöd och hjälp i lönefrågor

Vi ger dig stöd och hjälp i lönefrågor. En bra lön är ett kvitto på att du är värdefull i ditt yrke. Vi hjälper dig att ta dig till nästa nivå.