Start /  YRKE & KARRIÄR /  STUDENT /  Bli studentmedlem

Sikta mot stjärnorna - bli studentmedlem i DIK.
Foto: Camilla Lindkvist

Tjuvstarta din karriär som studentmedlem i DIK! Om du studerar något inom kommunikation, media, kultur eller humaniora så är ett studentmedlemskap i DIK en bra investering. Då får du tillgång till bra stöd och kunskaper inför ditt kommande arbetsliv och får en trygg start på din karriär. Ett studentmedlemskap kostar bara 100 kr för hela studietiden.

Som medlem i DIK får du till exempel kostnadsfri karriärservice, lönerådgivning och koll på din framtida arbetsmarknad & yrke. Helt enkelt bra förmåner som ger dig bättre förutsättningar inför steget ut på arbetsmarknaden.

Du som är studentmedlem i DIK får:

 Jag vill bli medlem i DIK!

100 kr för hela studietiden!

Genom ditt studentmedlemskap får du en naturlig och kontinuerlig kontakt med din framtida profession och arbetsmarknad.

Ett studentmedlemskap kostar bara 100 kronor för hela din studietid. Sedan är all service helt kostnadsfri under hela din tid som student. Du ska ha för avsikt att studera på högskola eller universitet i minst tre år, sedan gäller studentmedlemskapet tills det att du har avslutat din utbildning. Efter att du är klar med dina studier och börjar arbeta, är du fortsatt välkommen som medlem i DIK men då som yrkesverksam och inte student.  

Jag vill bli medlem i DIK!

Välkommen!
Har du frågor? Kontakta vår studenthandläggare Beatrice Hegner, beatrice.hegner@dik.se eller ring 08-480 040 90.