Start /  YRKE & KARRIÄR /  KARRIÄRSERVICE /  Karriärguiden /  Boka karriärservice

DIK:s karriärservice är till för dig som vill maximera dina möjligheter i arbetslivet.

Vårt coachutbildade karriärteam är ditt bollplank för frågor om din karriär och ditt yrkesliv. Du kan även få hjälp med cv-granskning, förberedelse inför anställningsintervjun och annat som hör jobbsökande till. Samtalen sker via telefon med en certifierad karriärcoach.

Karriärcoachning. Vi utgår ifrån dina behov, ditt nuvarande läge och vart du är på väg. Ett coachande telefonsamtal ger dig en tydligare bild av vad du kan och vad du vill i yrkeslivet och kan motivera dig till att ta nästa steg.

Cv-granskning. Vi granskar ditt cv och personligt brev. Du får förslag på hur du kan lyfta fram dina kunskaper som är relevanta för tjänsten. När det gäller cv på engelska åtar vi oss endast innehållsbedömning – ej språkgranskning. Du kan också få hjälp med din LinkedIn-profil.

Intervjuträning. Vi går igenom de frågor som vanligen förekommer vid en intervju och vikten av att förbereda sig på rätt sätt.

Boka direkt
Boka tid med DIK:s karriärteam direkt via webben (om du vill boka flera telefonsamtal - börja med att boka ETT via webben - sedan bokar du uppföljning med din karriärcoach i samband med första samtalet):

En medlemsförmån
 
Vår karriärservice är en kostnadsfri förmån för dig som är medlem i DIK och samtliga samtal sker via telefon. Var beredd att ange person- eller medlemsnummer när du bokar in dig.

Bråttom? Andra frågor?
 
Om du har andra praktiska frågor om vår karriärservice eller har svårt att hitta en lämplig tid att boka, hör av dig till DIK:s karriärteam via e-post: karriar@dik.se

Inte medlem än?

Bli Medlem Knapp