Start /  YRKE & KARRIÄR /  Arbetssökande /  Korta-jobb-poolen

DIK:s korta-jobb-pool förmedlar kortare anställningar inom kultur- och kommunikationsområdet – enkelt, snabbt och kostnadsfritt.

Korta-jobb-poolen är en service både till dig som är DIK-medlem och söker arbete, och till dig som är arbetsgivare och söker kvalificerad arbetskraft.

Du hittar oss numera på LinkedIn: DIK:s korta-jobb-poolen.

För dig som söker jobb

Om du inte redan är registrerad användare i LinkedIn måste du skapa en profil med uppgifter om dig själv. På så sätt blir du synlig för ännu fler potentiella arbetsgivare och kontakter.

När du har registrerat dig som användare söker du efter gruppen DIK:s korta jobb pool. Observera att det är endast medlemmar i DIK som har möjlighet att gå med i korta jobb poolen och kan se de jobb som presenteras där. Om du hittar ett jobb i poolen tar du själv kontakt med arbetsgivaren och talar om att du är intresserad av arbetet.

För dig som söker kvalificerad arbetskraft
Du som är arbetsgivare och vill rekrytera genom DIK:s korta jobb pool - kontakta Elisabeth Karlsson, 08-480 040 70, elisabeth.karlsson.westberg@dik.se, som publicerar din annons på Linkedinsidan där enbart DIK:s medlemmar kan se jobbet. Du som arbetsgivare får sedan själv hantera de ansökningar som kommer.