SERVICE OCH FÖRMÅNER

Det finns många goda skäl att vara med i DIK. Du får personlig karriärservice, fackligt stöd, nyhetsbrev, professionsutveckling, inkomstförsäkring och mycket mer.

DIK på ditt jobb
DIK ikon

Inkomstförsäkring

Som yrkesverksam medlem i DIK + a-kassan, får du automatiskt en inkomstförsäkring som garanterar dig 80 procent av din lön upp till 100 000 kr/månad i sammanlagt 120 ersättningsdagar, om du skulle bli arbetslös.

Villkor och ansökan
DIK ikon

A-kassa

Som medlem i DIK har du möjlighet att gå med i Akademikernas a-kassa. Tillsammans med DIK:s inkomstförsäkring + a-kassan landar du mjukare om du blir av med jobbet.

Så funkar a-kassan
DIK ikon

Akademikerförsäkring

Alla medlemmar är värda ett tryggt arbetsliv och ett tryggt privatliv. Därför erbjuder vi förmånliga och omfattande försäkringar - anpassade för dig, din familj och dina ägodelar - via vår egen försäkringsförmedlare.

Läs mer om Akademikerförsäkringar
DIK ikon

Billigare bolån

Som medlem i DIK kan du ansöka om bolån hos Danske Bank eller SEB till extra förmånlig ränta.

Läs mer om rabatter på bolåneräntan
DIK ikon

Personlig karriärservice

DIK:s certifierade coacher hjälper dig på vägen mot ett nytt jobb, med villkor som passar dig. Det finns inget rätt eller fel när man söker jobb. Alla är olika och alla situationer skiljer sig från varandra.

Tips, råd och länkar i Karriärguiden
DIK ikon

Medlemsjouren

Råd och stöd till dig som är med i DIK. Förbundets ombudsmän svarar på frågor om lön, anställningsvillkor och mycket annat. Du når oss antingen på telefon under våra jourtider eller genom att mejla.

Kontakta en ombudsman
DIK ikon

Stipendier och priser

Behöver du pengar till en utbildning, ett projekt eller en studieresa? Stipendier finns för alla tänkbara ändamål.

Ansök idag
DIK ikon

DIKsessions

Mötesplatsen för dig inom kommunikationsbranschen. Under energifyllda frukostar får du diskutera och lyssna på branschens experter, nätverka och utforska nya områden.

Läs mer
Innehållsansvarig: Anna Fairbrass / anna.fairbrass@dik.se